header nieuws2
8 maart 2016

Romaro neemt Meerwijk over

1461657109

Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari heeft Romaro Schoonmaakgroep b.v. op 8 maart 2016 de aandelen van Meerwijk Schoonmaak b.v. en Meerwijk Asbest Sanering b.v. overgenomen.

Daardoor is een onderneming ontstaan met een omzet van ruim 22 miljoen en 800 medewerkers. Het dienstenpakket is uitgebreid met (naast het regulier schoonmaakonderhoud, industriële reiniging, glas- en gevelreiniging) (interne) sloopwerken voor woningbouw en asbestsanering.

Rogier Mazurel, algemeen directeur van Romaro Schoonmaakgroep: "Een grote overname van een vergelijkbaar familiebedrijf past perfect in de bedrijfscultuur en strategie om onze ambities waar te maken. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om écht aandacht te blijven geven. Door deze overname kunnen we onze strategie voortzetten en ons dienstenpakket en werkgebied uitbreiden.”

Romaro Schoonmaakgroep wil met deze stap verder groeien naar een plaats in de omzettop van de Nederlandse markt. De focus zal blijven liggen op de persoonlijke benadering en menselijke factor.

www.romaro.nl