header nieuws2
17 januari 2022

Van de waarnemend burgemeester

vbelzen veldhuijzen 800 px

Beste Barendrechtse ondernemers,

Het afgelopen jaar hebt u als Barendrechters en Barendrechtse ondernemers afscheid genomen van burgemeester Jan van Belzen. Hij is aan een nieuwe fase in zijn leven begonnen, waarin we hem natuurlijk alle goeds toewensen. In afwachting van een nieuwe kroonbenoemde burgemeester mag ik het burgemeestersambt in uw gemeente een tijdje waarnemen.

Wat had ik u als Barendrechtse ondernemers graag persoonlijk ontmoet op een echte nieuwjaars­bijeenkomst in het gemeentehuis. Gesprekken met ondernemers zijn altijd inspirerend. En wat hebt u in de afgelopen twee jaar een enorme veerkracht laten zien. Er is meer nodig dan alleen steunpakketten van de rijksoverheid om als onderneming in deze bijzondere periode stand te houden. Ondernemer­schap, vindingrijkheid, creativiteit en een gezonde dosis optimisme zijn minstens even belangrijk.

Ook al is nog niet alles mogelijk door de coronabeperkingen, ik kijk er naar uit om in de tijd dat ik in Barendrecht werkzaam ben, vele Barendrechtse ondernemers te ontmoeten. Ik bouw graag verder aan de uitstekende relatie tussen gemeentebestuur en Barendrechtse ondernemers.

U allen wens ik een succesvol en gezond 2022 toe!

Govert Veldhuijzen, waarnemend burgemeester