header nieuws2
27 maart 2019

Inloop over IJsselmondse Knoop

foto 2 nieuw

De gemeenschappelijke regeling Nieuw Reijerwaard houdt op 15 april 2019 van 19.00 tot 21.00 uur bij Van der Valk Hotel Ridderkerk een inloopavond over de IJsselmondse Knoop en de Verbindingsweg (Ridderkerk).

Met de ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard groeit de bedrijvigheid. Steeds meer groente en fruit gaat de weg op. Steeds meer medewerkers reizen van huis naar hun werk op het bedrijventerrein. Steeds meer leveranciers leveren hun producten af bij een van de ondernemers op Nieuw Reijerwaard. 

Om een vlotte bereikbaarheid te kunnen blijven garanderen, wordt nu geïnvesteerd in de reconstructie van de Verbindingsweg en op termijn ook in de aanpassing van de IJsselmondse Knoop. Medewerkers van de GRNR staan u tijdens de inloopavond te woord over de planning van de reconstructie van de Verbindingsweg, over wat de werkzaamheden precies inhouden, wie uw aanspreekpunt is tijdens de werkzaamheden, hoe de IJsselmondse Knoop verbeterd wordt, etc.  

Er zijn beeldmateriaal, ontwerptekeningen en andere (digitale) middelen zodat u volledig inzicht krijgt in het wat en waarom van de reconstructies.  

Voor ondernemers
Ook voor ondernemers is er die dag, van 16 tot 18 uur, een inloopbijeenkomst. Daarvoor worden zij persoonlijk uitgenodigd. Wie deze niet heeft ontvangen, kan zich melden bij info@nieuwreijerwaard.eu.