header nieuws2
18 september 2019

Bijeenkomst over lokale inkoop

foto 23

Op donderdag 26 september organiseert de gemeente Barendrecht in samenwerking met de gemeenten Ridderkerk, Albrandswaard en de BAR-organisatie een bijeenkomst over lokale inkoop. De gemeente wil met u spreken over het nieuwe inkoopbeleid, het gebruik van Tenderned door ondernemers en er is een ontmoeting tussen ondernemers en inkopende ambtenaren.

Het nieuwe beleid maakt lokaal inkopen in meer gevallen mogelijk. Tenderned.nl is het online inkoopplatform waar overheden hun aanbestedingen op publiceren en waar u als ondernemer dus mogelijk interessante opdrachten kunt vinden. Daarnaast krijgt de gemeente vaak de vraag van ondernemers, om kennis te maken met de gemeente en de specifieke ambtenaren voor bepaalde onderwerpen. Ook hiervoor is tijdens deze bijeenkomst ruim de gelegenheid. 

De bijeenkomst zal van 14.30 uur tot 17.00 uur plaatsvinden in het Hotel Van der Valk te Ridderkerk (Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk). Aanmelden kan door een aanmelding te sturen naar ondernemen@barendrecht.nl. Wilt u aangeven met hoeveel personen u verwacht te komen?