header nieuws2
18 september 2019

Business Meets Rabo

foto 21

Op 8 oktober organiseert Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden voor de twaalfde keer Business Meets Rabo. Het zakelijke netwerk- en inspiratie evenement voor ondernemers uit de regio.

Dagvoorzitter Marianne Zwagerman zoomt in op het thema groei en waarom het zo belangrijk is. Vervolgens gaat zij met drie lokale ondernemers én een journalist in gesprek over hoe zij met hun bedrijf groei doormaken. Op het podium zitten Rogier Volmer van Trust International uit Dordrecht, Michael de Rouw van transportbedrijf VBE Group uit Barendrecht en Peter van der Meer, voorzitter Raad van Bestuur Albert Schweitzer ziekenhuis. Jeroen Smit, schrijver van onder andere Het Drama Ahold (2004), bekijkt groei vanuit zijn journalistieke ervaring. 

Groeien als ondernemer. Groeien als bedrijf. Sta jij wel eens stil bij wat groei is? Wat betekent het voor jou en je bedrijf? Is groei verlaging van kosten? Is groei het aantrekken van personeel? Of is groei het uitbreiden van nieuwe markten? Kortom, ben jij klaar voor groei? Kom naar Business Meets Rabo en laat je inspireren over diverse facetten van groei.

De avond krijgt een energiek slot met Jan van Setten. Hij vertelt hoe een mens of organisatie van goed naar nog beter kan doorgroeien. Op een energieke en humoristische manier brengt hij het Denken in Mogelijkheden (DIM) onder de aandacht.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via rabobank.nl/ijsselmonde-drechtsteden. Je mag een introducé meenemen. 

Inloop 19.00 uur. Start programma 20.15 uur. De locatie is Theater het Kruispunt, Middenbaan 111 in Barendrecht.