VBO 14592 headerbeelden20235
24 juni 2015

Te gast bij Pieter Verboon

Op 24 juni 2015 werd een inloopborrel gehouden bij Notariskantoor Bijdorp aan het Bijdorpplein 41, dat in april tien jaar bestond.

Mr. Pieter Verboon startte zijn kantoor in een recessie en bouwde het uit in een turbulente tijd, waarin de crisis ook het notariaat niet onberoerd liet. Het vroeg heel wat stuurmanskunst om het kantoor door de afgelopen jaren heen te loodsen, maar nu staat er een stevige full-service organisatie met negen medewerkers, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en familierecht.

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht was jarenlang gevestigd op de eerste verdieping van het zelfde gebouw. In november vorig jaar verhuisde men echter naar de begane grond.

Als kind van ondernemers startte Pieter Verboon zijn kantoor met de gedachte het “anders” te willen doen dan traditionele kantoren. Niet afwachtend en puur uitvoerend, maar juist met het accent op actief meedenken en adviseren. Tijdens de inloopborrel kregen de leden van VBO Fresh World een kijkje in de keuken van het notariskantoor.