header nieuws2
25 oktober 2017

Tweede editie Ondernemersprijzen BAR

3nieuw

Na een zeer succesvolle eerste editie van de Ondernemersprijzen BAR, is de Stichting Ondernemersprijs BAR-regio begonnen met de voorbereidingen voor de tweede verkiezing. Ruim 200 ondernemers waren er op 9 februari 2017 getuige van hoe de winnaars van de ondernemersprijzen in de BAR-regio, hun awards in ontvangst mochten nemen. De ondernemersprijzen worden dit jaar wederom uitgereikt tijdens het BAR Business Gala op 1 februari 2018 in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Kandidaten kunnen tot en met 3 november worden voorgedragen via ondernemersprijzenbar.nl. De huidige winnaars zullen plaatsnemen in de onafhankelijke awardjury’s.

Na de eerste juryselectie, worden op 15 november de genomineerden bekend gemaakt. Op 4 december vinden de jurygesprekken plaats. Op 6 december is de bekendmaking van de finalisten. Vanaf 7 december kan op de kanshebbers gestemd worden via de website, tot en met 26 januari 2018.

En op 1 februari 2018 weten we wie de awards in ontvangst mogen nemen, als de uitreiking plaatsvindt tijdens het BAR Business Gala. Meer weten? Kijk op ondernemersprijzenbar.nl.