header nieuws2
25 oktober 2017

Business Meets Rabo

22

Op donderdag 2 november organiseert de Rabobank, samen met het bureau In ’t Houdt & De Wilde, de tiende editie van Business Meets Rabo in theater het Kruispunt.

De vraag die tijdens de avond centraal staat is: Ben jij klaar voor over tien jaar? En hoe onderneem je dan? Wat is belangrijk? Met wie werk je samen? Is er een verdienmodel in duurzaamheid en circulaire economie?

Het belooft een bijzondere avond te worden met ruimtereiziger André Kuipers en stand-up filosoof Martijn Aslander. André Kuipers neemt je mee op zijn ruimtereis. En laat je de wereld zien vanuit een ander perspectief. Hij vertelt over wat technische innovaties de mensheid zullen brengen. En waarom het zo belangrijk is dat wij nu ons ondernemerschap aanpassen, aan wat de toekomst van ons vraagt. Daarna neemt Martijn Aslander het gesprek over. Aslander denkt anders. Hij laat alle geijkte paden los. Hij stelt elke overtuiging ter discussie en creëert daarmee enorme mogelijkheden. Aanmelden kan tot 26 oktober via rabobank.nl/rmij

Introducé meenemen? Hij/zij kan zich ook aanmelden via deze website.