header nieuws2
29 mei 2017

Digisource en Wesotronic bundelen krachten

16

De Barendrechtse ondernemingen Digisource en Wesotronic hebben de krachten gebundeld voor een ijzersterke beveiligingsdienst. De dienst Digi247 is een gecertificeerde digitale alarm meldkamer, waarin een effectieve combinatie plaatsvindt tussen beveiliging en ICT. Wesotronic is een regionale autoriteit als het gaat om beveiliging en Digisource op het gebied van ICT. “Door onze krachten te bundelen leveren we het beste van beide werelden,” aldus Leen Trommel, Wesotronic.

Bedrijfspanden worden uitgerust met beweging,- vibratie- en magneetsensoren. Wat hier geregistreerd wordt, wordt online verstuurd naar een Virtual Alarm Monitoring System. Deze verstuurt vervolgens push berichten via de bijbehorende app naar de ingestelde contactpersonen en bij geen gehoor wordt er gebeld. De contactpersonen en communicatievoorkeuren kunnen gemakkelijk worden aangepast in deze app. Hierin staan ook alle benodigde contactgegevens en codes. En in het uitgebreide abonnement worden meldingen in een professionele en redundante meldkamer 24/7 gemonitord en opgevolgd.

De meldingen van Digi247 gaan over de internetverbinding en desgewenst in het uitgebreide abonnement over een GPRS back-up verbinding. Zo zijn extra kosten voor telefoonabonnementen en tikken overbodig.

Peter van Lent, Digisource: “Wij hebben beiden een eigen specialisatie die elkaar perfect aanvullen. Wesotronic verzorgt de installatie, het onderhoud en de keuring van de alarminstallatie. Wij zorgen bij Digisource voor de digitale alarmmeldkamer, PAC van Rout IT, en dat het signaal daar terecht komt. We zijn er trots op dat we met een andere Barendrechtse onderneming deze mooie samenwerking hebben opgezet!”

U kunt meer lezen op digisource.nl/digi247