Header 73 resize 1594x564
14 februari 2019

BAR Ondernemersprijzen uitgereikt

Tijdens het jaarlijkse BAR Business Gala op 7 februari in het Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn de winnaars van de BAR Ondernemersprijzen bekendgemaakt.

De prijs voor de Rabobank start-up van het jaar werd uitgereikt aan Berend de Jong (Espresso Service Repair). De Quooker Innovatie Award ging naar Van Gelder Groente en Fruit. Kim Tchai van Tchai International werd uitgeroepen tot ViZi Ondernemer va het jaar (v), terwijl Robert van Wijngaarden van Timmerfabriek De Kievit Ridderkerk de prijs VBO Ondernemer van het jaar ontving.

Uit alle voorgedragen ondernemers uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk had de jury negentien genomineerden geselecteerd. Via een stemronde via de website van de Stichting Ondernemersprijs BAR-regio bleven twaalf finalisten over, drie per categorie. Dat waren naast de winnaars C. & H. Euser Transport B.V. en Authentic Outdoor B.V. (voor de titel ‘ondernemer van het jaar’), Stichting De Overblijf en Safe Beveiliging (zakenvrouw van het jaar), Qc One en Technicare (Innovatie Award), en Kvik Barendrecht en Totally Healthy (startup van het jaar).

De prijsuitreiking werd bijgewoond door zo’n tweehonderd ondernemers uit de drie gemeenten. Ook waren wethouders van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk aanwezig.