header nieuws2
2 februari 2018

Winnaars ondernemersprijzen BAR-regio

Winnaars 2017 2018 KLEIN

Tijdens de tweede editie van het BAR Business Gala werden 1 februari de winnaars van de vijf ondernemersprijzen van de BAR-regio bekend gemaakt. De zaal in Van der Valk Hotel Ridderkerk was volledig uitverkocht en gevuld met ruim 210 ondernemers uit de BAR-regio in feestelijke kleding. De sfeer was goed, het vijfgangendiner heerlijk en de avond werd met humor en verve gepresenteerd door Harry-Jan Bus. 

Winnaars

Er waren in totaal vijftien ondernemers uit de BAR-regio die nog in de race waren voor de felbegeerde titels. Na elke gang van het diner werd een prijs uitgereikt door een vertegenwoordiger van de awardsponsor.

 

De winnaars op rij:

VBO Ondernemer van het Jaar
Thod Binder van Binder Groenprojecten

ViZi Zakenvrouw van het Jaar
Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt-van der Hoef van Zusss

RONDO Toffe Peer Award
Jurrien Smeets van Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg

Quooker Innovatie Award
Ida Hendriks van Growwizzkids

Rabobank Start-up van het Jaar
Lyan Leeuwenburg van Theehuys Polderzicht

 

Zij namen niet alleen de titel in ontvangst, maar ook prachtige awards, een goodiebag en bloemen. Tot in de late uurtjes kon men genieten van de feestelijke sfeer en het goede eten en drinken.

 

Ondernemersprijzen BAR

De Stichting Ondernemersprijs BAR-regio heeft zich tot doel gesteld jaarlijks vijf ondernemersprijzen uit te reiken. Het bestuur wordt gevormd door Matthé van Tour, Danielle de Wilde, Jettie Bourquin, Jan Willem van Hellemond, Diana van Nugteren en Sonja Harteveld. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn als hoofdsponsor betrokken bij de Ondernemersprijzen BAR.

De ondernemersprijzen stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio als voorbeeld voor andere ondernemers.