header nieuws2
30 mei 2018

Uitnodiging burgemeestersontbijt

29

Op donderdag 7 juni 2018 van 8.00 tot 9.30 uur ontvangt burgemeester Jan van Belzen (foto) Barendrechtse ondernemers voor het Burgemeestersontbijt. Dat vindt plaats in het gemeentehuis van Barendrecht. Dit ontbijt is bedoeld om elkaar te ontmoeten, (beter) te leren kennen en informatie uit te wisselen. Dit alles in een informele setting van ondernemers, onderswijs en overheid.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en de verdere ontwikeling van deze samenwerking. In dat kader heeft de burgemeester ondernemers die naar het ontbijt gaan zoveel mogelijk introducés mee te nemen. Hoe meer ondernemers door leerlingen kunnen worden bezocht, hoe groter de kans op een gerichte(re) beroepskeuze.

Vanaf 7.45 uur is de inloop. Burgemeester Van Belzen opent het ontbijt om 8 uur. Daarna volgt een toelichting op de samenwerking ondernemers-onderwijs en vertellen ondernemers over hun ervaringen. Het ontbijt duurt tot 9.30 uur. Aanmelden kan via m.v.alphen@bar-organisatie.nl, vóór 4 juni 2018.