header nieuws2
25 april 2017

MVO-symposium op 11 mei

12

Op 11 mei is er een voor Barendrechtse ondernemers georganiseerd symposium ‘MVO: kansen voor Barendrecht!’. Het is een initiatief van de Duurzaamheidskring Barendrecht, Lokaal Fonds voor Barendrecht en Stichting Present Barendrecht.

Vanaf 14.45 uur bent u van harte welkom in het restaurant van Ikea Barendrecht. Om 15.00 uur stellen de organiserende partijen zich op een onderhoudende manier aan u voor. Na het voorstellen neemt de hoofdspreker van de middag, Tanja de Jonge, de aanwezigen tijdens een inspiratiesessie mee in de betekenis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) anno 2017. Tanja de Jonge is zelfstandig ondernemer Maatschappelijke vraagstukken, docent Maatschappelijke Verantwoordelijkheid aan The Hague University en promovendus Stakeholder georiënteerde organisaties bij Nyenrode Business Universiteit.

Daarna volgt er  een paneldiscussie met Johan van Wolfswinkel (wethouder duurzaamheid), Arjan Veldkamp (externe auditor DNVGL), Arianne de Klerk (Teamleider ASVZ) en Daphne Holtappel (algemeen directeur Conservator).

Motto van de discussie: hoe concreter hoe beter! De panelleden worden uitgedaagd zo concreet mogelijk te zijn over MVO mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de kansen voor úw bedrijf.

Rond half zes heeft u de gelegenheid de opgedane inzichten te delen met uw mede ondernemers tijdens een afsluitende netwerkborrel. Om 18.00 uur is het symposium ten einde.

Hans Groenendijk zal de middag presenteren.

U kunt zich aanmelden per mail: mvo@barendrecht.nl

En weet u nog meer ondernemers voor wie deze middag interessant kan zijn, stuurt u dan deze uitnodiging gerust door.