header nieuws2
28 november 2016

Björn Kuipers bij netwerkevent

5 231x231

De netwerkborrel van Auto Indumij is het evenement voor ondernemers uit West-Brabant en Zuid-Holland. Dit jaar vindt de netwerkborrel plaats op vrijdag 9 december in de vestiging van Auto Indumij aan de Ecustraat 5 in Etten-Leur met als bijzondere gastspreker Björn Kuipers. Hij geeft een inspirerende presentatie waarin ondernemen, teambuilding en management  centraal staan.

Naast bekend scheidsrechter die vele wedstrijden heeft gefloten in de Eredivisie en op verschillende Europese competities is Björn Kuipers ook actief binnen de KNVB. Maar Björn is niet alleen bekend door zijn carrière in de sport. Björn is namelijk ook eigenaar van een Jumbo supermarkt in het oosten van het land, ook deze ervaring komt tijdens zijn presentaties uitgebreid aan bod.

De netwerkevents  bij Auto Indumij zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen. Auto Indumij Etten-Leur verwelkomt ondernemers graag in de sfeervolle Renault showroom vanaf 16:00 uur. De presentatie van Björn start rond 16:30 uur. Voor een hapje en een drankje is gezorgd en er is gelegenheid om na de presentatie gezellig na te praten met Björn.

Wil je ook aanwezig zijn tijdens het Auto Indumij Netwerkevent? Schrijf je dan nu gratis in op www.renault-indumij.nl/netwerkevent