header nieuws2
27 juni 2019

Andere eigenaar restaurant Het Kruispunt

foto 18

Het restaurant in Het Kruispunt heeft per 1 juni in de Barendrechtse ondernemer Dennis Boom een nieuwe eigenaar gevonden. Boom heeft de aandelen overgenomen van Leendert Steijger.

Boom heeft de bedrijfsleiding van Spruit Eten en Drinken in handen gegeven van Maurice van der Hoek. Samen assistent-bedrijfsleider Madeleine Ouwens en chefkok Wessel Haksteeg heeft hij er zin in om er een mooie horecavoorziening van te maken. Maurice kan bogen op een rijke horeca-ervaring. Vele Barendrechters kennen hem en zijn zus als een uitstekende gastheer en gastvrouw in restaurant Le Bonheur aan de Middenbaan.

Een van de veranderingen waarmee bezoekers te maken krijgen is de menukaart. De op de internationale keuken gebaseerde gerechten op de nieuwe kaart zullen 'toegankelijk' zijn voor een groot publiek. De nieuwe kaart wordt in juli gepresenteerd. De borrel- en snackkaart is al vernieuwd.

De openingstijden van Spruit zijn maandag tot en met woensdag van 9.30 tot 18.00 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 9.30 tot (minimaal) 23.00 uur. Spruit is ook op zondag- en maandag-, dinsdag- en woensdagavond open, als er in het theater voorstellingen zijn of films worden vertoond.