Villex top
26 november 2015

VBO Inspireert bij Villex Vastgoedbescherming

In het kader van VBO Inspireert (de voortzetting van Jong VBO) waren zo'n twintig van onze leden op donderdag 26 november 2015 te gast bij Villex Vastgoedbescherming aan de 1e Barendrechtseweg 46.

Villex heeft al jarenlang ervaring met op maat gesneden oplossingen op het gebied van antikraak, tijdelijke verhuur en opzichterdiensten om de risico’s van leegstand tot een minimum te beperken.

Algemeen directeur Rob Olivier vertelde een inspirerend verhaal over zijn start als ondernemer en hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld vanaf de keukentafel tot drie vestigingen in Barendrecht, Haarlem en Middelburg. Ben de Weerd, adviseur bij Villex Vastgoedbescherming, gaf een presentatie over de mogelijkheden om vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders of – zoals de nieuwe term is – vergunninghouders) te huisvesten in leegstaande gebouwen, van schoolpand tot aan verzorgingstehuis. Een actueel onderwerp, ook in Barendrecht, waar dit jaar zo'n 180 vergunninghouders gehuisvest moeten worden.

www.villex.nl