VBO 14592 headerbeelden20235
29 mei 2015

Feest op de SS Rotterdam

De leden van VBO Fresh World hebben vrijdag 29 mei 2015 het dertigjarig bestaan van hun vereniging uitgebreid gevierd. De ontvangst was aan boord van de SS Rotterdam. Dat was ook het vertrekpunt voor een businessgame in Rotterdam. In teams gingen de Barendrechtse ondernemers op stap in Rotterdam, gewapend met een plattegrond en een waslijst aan opdrachten en vragen over allerlei bijzonderheden in de Maasstad.

Bij de prijsuitreiking, weer aan boord van de SS Rotterdam, bleek het team van Martijn van Meppelen Scheppink, Kelly Korff, Machiel de Keijzer, Patrick Moreel, Peter Broer en Ricky de Keijzer de meeste punten vergaard te hebben. De fraaie beker ging dan ook naar deze ondernemers.

De avonduren vlogen voorbij tijdens een smakelijk 'walking dinner' in de Grand Ballroom van de SS Rotterdam. Daarvoor waren ook veel partners van leden aan boord gegaan. Dansliefhebbers konden in actie komen op de muziek van een enthousiaste band.

Tijdens het jubileumfeest blikte voorzitter Jan Willem van Hellemond kort terug op de afgelopen vijf jaar, na de viering van het 25-jarig bestaan in Frankrijk. Hij bedankte de organisatoren van het feest voor hun inzet: Jan Berkman, Bea van Hamburg, Paula van Hamburg, Daniƫlle de Wilde en Jolanda van Zijderveld.

Jan Willem zei blij te zijn met het stabiele ledenbestand. Dat is een goede basis voor de toekomst, waarin op verschillende fronten vernieuwingen worden doorgevoerd. De wordt de website aangepakt, krijgt de digitale nieuwsbrief een nieuw uiterlijk, en gaat het opnieuw vormgegeven magazine voortaan Impact heten