VBO 14592 headerbeelden20235
26 januari 2017

VBO inspireert bij Heeros

Heeros Nederland, aan de Donk, was op donderdag 18 januari gastheer voor diverse Barendrechtse ondernemers waarbij uitleg werd gegeven over de mogelijkheden van elektronisch factureren.

Tijdens de sessie is de jarenlange ervaring die Heeros heeft vanuit Finland besproken. In Finland is elektronisch factureren al een gemeengoed waarbij al meer dan 60% van de facturen die worden verzonden e-facturen (sneller, nauwkeuriger en gemakkelijker) zijn.

Elke ondernemer vond dit een interessant en hedendaags onderwerp. Wel vroegen zij zich af hoe het in de realiteit werkt in verband met de diversiteit aan inkomende facturen. Het hybride model dat Heeros hanteert sluit perfect aan op de hedendaagse wensen op het gebied van elektronisch of digitaal factuurverwerking ongeacht het soort factuur (papier, PDF of elektronisch). De applicaties van Heeros zijn cloudoplossingen die overal en altijd gebruikt kunnen worden. Het goedkeuren, eenvoudig terugzoeken van facturen in het digitaal archief en de koppelingen met boekhoud/ERP software maken ook onderdeel uit van de oplossing die Heeros biedt aan ondernemers.

Om meer te horen over de tips die zijn gegeven bij het kiezen van een leverancier om digitaal te werken en/of de mogelijkheden om elektronische facturen te ontvangen of versturen, kan er contact worden opgenomen met Heeros via info@heeros.com of 0184-750504.