header nieuws2
24 oktober 2019

Nieuwe winkel 4Suze

foto 25

4Suze, de eerste gecertificeerde duurzame bloemist van Barendrecht, heeft vrijdag 27 september de deuren van de nieuwe winkel aan de 2e Barendrechtseweg geopend. 4Suze zit nu in het pand van de vroegere ijzerwaren- en gereedschappenwinkel van Onnink. Maar er is niets dat daar nog aan herinnert. Het systeemplafond is eruit gehaald. Daarmee ontstond genoeg hoogte om een verdieping te maken. Daarnaast is de parkeerplaats achter de winkel bij de zaak getrokken. De voormalige brandweerkazerne, die achter het pand ligt, is nu ook winkelruimte. Hierdoor ontstond ten opzichte van de oude zaak 300 vierkante meter meer verkoopruimte.

4Suze richtte zich als startende ondernemer op de zakelijke markt, maar al snel wisten de particulieren haar bijzondere creaties waarmee haar bloemstukken zich onderscheiden, te waarderen. Inmiddels is de bloemist uitgegroeid tot woonwinkel.

4Suze De Bloemiste is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Maandag op afspraak. Parkeren kan op het terrein van de Bethelkerk.