header nieuws2
28 november 2016

Decemberontbijt 2016

3 231x231

Het jaar loopt ten einde en de laatste VBO Fresh World-bijeenkomst van 2016 staat alweer voor de deur. Na vorig jaar een nieuwe traditie gestart te zijn, zijn de leden uitgenodigd voor een kerstontbijt op 7 december 2016. Dit jaar is VBO Fresh World te gast in de Markthal bij De Wereld van Smaak in Rotterdam.  In het kader van de kerstgedachte en een periode van rust en bespiegeling gedurende de kerstdagen, is er een totaal andere spreker dan gewoonlijk: Reinier van den Berg, specialist op gebied van weer, klimaat, duurzaamheid, de economie, het voedselvraagstuk, grondstoffen en spectaculaire expedities. Maar hij heeft ook rijke ervaring met reizen naar de extreemste gebieden op aarde.

Reinier van den Berg brengt in een boeiende rijk geïllustreerde presentatie deze onderwerpen tot leven en met elkaar in verband. Zijn visie wordt duidelijk als hij met de leden de toekomst in kijkt. Als meteoroloog ging hij de tornado’s achterna, als klimaatdeskundige trok hij over Groenlandse ijskap en door de Amazone, maar ook ging hij naar landen als Zuid-Soedan en Sierra Leone, voor projecten die gericht zijn op de allerarmsten op aarde.

Programma:

06.45 uur - Verzamelen op het parkeerterrein voor Gemeentehuis Barendrecht

07.00 uur - Vertrek bus naar de Markthal

07.30 uur - Ontbijt bij De Wereld van Smaak in de Markthal

08.00 uur - Spreker Reinier van den Berg

09.00 uur - Retour per bus naar Gemeentehuis Barendrecht.

Als u zelf met de auto gaat kunt u parkeren in de garage onder de Markthal.

Mis dit ontbijt niet! Stuur uw aanmelding naar secretariaat@vbo-freshword.nl (graag aangeven of u wel of geen gebruik maakt van de bus).